Κοινωνία

Η ΕΛ.ΑΣ. τίμησε την μνήμη του προστάτη της Α.Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 20.10.15 οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και της μνήμης του προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Στις έδρες των διευθύνσεων αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, τελέστηκε δοξολογία σε ιερούς ναούς, στις οποίες παρέστησαν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών αρχών, εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων, συνδικαλιστικών φορέων, καθώς και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Στο Κιλκίς η δοξολογία τελέσθηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Τσακνάκη.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, διενεργείται πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 19 έως και 22 Οκτωβρίου, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Αστυνομίας και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]