Γενικά

Έκθεση έργων του ζωγράφου Δημήτρη Σίσκου στην «Τέχνη»

Έργα του ζωγράφου Δημήτρη Σίσκου που ζη και δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Ελλήνων Οικισμοί» θα φιλοξενήσει η ΤΕΧΝΗ στην αίθουσα Κούρος Ευρωπού του συλλόγου. Η έκθεση θα εγκαινιασθεί στις 7 το βράδυ της Τετάρτης 11.2.15.
Στα έργα του Δημήτρη Σίσκου διακρίνονται πολλές διαφορετικές τεχνοτροπίες, καθώς έχει εμπνευστεί από πολλά κινήματα της ζωγραφικής, ξεκινώντας από τον Εμπρεσιονισμό και φτάνοντας ως την παραδοσιακή ζωγραφική, αλλά και τη σύγχρονη Τέχνη.
Η έκθεση “Ελλήνων Οικισμοί” θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 25.2.15 με ώρες λειτουργίας καθημερινώς 10π.μ.-12μ και Σάββατο 6-8μ.μ.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]