Πολιτική

Εξώδικη δήλωση- διαμαρτυρία του υποψήφιου δημάρχου Θ.Βαφειάδη περί πλαστογραφίας υποψηφίου σε αντίπαλο συνδυασμό

Με την παρούσα εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία μας σας καλούμε άμεσα να αφαιρέσετε από τον ιστότοπο «ενημέρωσής» σας ΕΙΔΗΣΕΙΣ και τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία το έχετε αναρτήσει, το άρθρο περί πλαστογραφίας υποψηφίου σε αντίπαλο συνδυασμό.
Τούτο δε γιατί έχουμε ενημερωθεί αφενός μεν ότι ο κ. Κοροβανίδης έχει απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς με παράπονα εναντίον σας, διότι ποτέ δεν επικοινωνήσατε για το περιεχόμενο και την αλήθεια του άρθρου, το οποίο διαψεύδει στο σύνολο του, αφετέρου δε συκοφαντεί τον συνδυασμό μας, τον πρόεδρο κοινότητας Θεοδοσίων κ. Τσαχουρίδη, γιατί πότε δεν ήρθατε προηγουμένως σε επικοινωνία με τους εμπλεκομένους.
Θα ήταν δε αποκαλυπτικό και χρήσιμο για την αλήθεια, εφόσον ο κ. Κοροβανίδης επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν είχε επικοινωνία μαζί σας, ποιος είναι ο «αγγελιοφόρος» που ασμένως σας κόμισε το κείμενο που αναδημοσιεύτε.
Σε αποκατάσταση της αλήθειας ζητούμε τουλάχιστον την αφαίρεση του άρθρου και την δημοσίευση, στο πλαίσιο της δεοντολογίας, της παρούσας εξωδίκου στην αυτή θέση.
Τέλος σας δηλώνουμε ότι έχετε εξαντλήσει τα εύλογα όρια μεροληψίας σε βάρος του συνδυασμού μας και ζητούμε πλέον την διαφύλαξη από μέρους σας της ελάχιστης αντικειμενικότητας ως προς τα αυτονόητα, τουλάχιστον επικοινωνώντας προτού μεταφέρετε τις πληροφορίες των «ακούραστων» αγγελιοφόρων.
Με εκτίμηση
Θεόδωρος Βαφειάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]