Αθλητισμός

“Έξι στα έξι” από τον Αετό Κιλκίς

Αγώνες έξι, νίκες έξι και ο Αετός Κιλκίς παραμένει “γανζτωμένος” στην κορυφή του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος β΄κατηγορίας Κ.Μακεδονίας.

Την νέα νίκη της η ομάδα του Κιλκίς την σημείωσε εκτός έδρας επί του Εδεσσαϊκού με 76-56 πραγματοποιώντας επίδειξη ισχύος καθώς παρατάχθηκε με τρεις απουσίες (Τσακλίδη, Σαλονικίδη, Γκρεκού) δυο στελέχη με προβλήματα τραυματισμών (Βαϊτσούδη, Μαργαριτίδη) και δυο από την ομάδα εφήβων (Βαταμίδη, Ζύμπερι) με μεγάλα προσόντα αλλά πολύ μικρή πείρα.

Το αξοσημείωτο είναι, ότι παρά τους προαναφερθέντες μη ευνοϊκούς παράγοντες ο Αετός δεν έχασε ούτε ρυθμό ούτε αυτοσυγκέντρωση ούτε είχε διακυμάνσεις απόδοσης, φτάνοντας έστι δικαίως στην πανηγυρικη επισήμανση.

Η σύνθεση (από το φύλλο αγώνα):

Κόγιας 12, Ζύμπερι 2, Γιαννώτας 6, Χειρούλης, Φιλιππίδης, Βαϊτσούδης 8 (2τρ.), Τσαρίδης 8, Μουρζίδης 21, Βαταμίδης 4, Μαργαριτίδης 13 (1τρ.), Μαργιοράκης 2, Γρηγοριάδης.

Ήττα στο εφηβικό

Σε αγώνα για το καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα Κ.Μακεδονίας εφήβων ο Αετός Κιλκίς ηττήθηκε στην ενδοκιλκιασιακή αναμέτρηση με την ΚΟΥΠΑ με 47-40 και έμεινε εκτός τελικής τετράδος στην οποία προκρίθηκε ο ΑΟ Γουμένισσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα