Αθλητισμός

Γιορτή του αθλητισμού οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών τέκβον-ντο της Τόλμης

Διενεργήθηκαν την Κυριακή 7.2.14, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου της ιεράς μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου οι προαγωγικές εξετάσεις γιά τις ζώνες του τέκβον-ντο του αθλητικού συλλόγου Κιλκίς «Τόλμη».

Η ύλη περιελάμβανε πουμσε (κινήσεις ακριβείας με υποθετικό αντίπαλο), κίμπον (τεχνική χεριών), πατσαγκι (τεχνική ποδιών), στεπ σότζι (βηματισμοί αγώνα) θεωρία και κυούπκα (θραύσεις).
Την εξεταστική επιτροπή συγκρουτούσαν οι κουκιβον Ιωακείμ Πεχλιβάνης (επτά νταν), Γρηγόριος Χαμαλίδης (έξι νταν) και Σολομών Κωνσταντινίδης (έξι νταν).

Ήταν μία γιορτή αθλητισμού που περιελάμβανε και την κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου. Την μαύρη ζώνη συλλόγου διεκδίκησε ο αθλητής Δημήτριος Λουκοβίτης ο οποίος εξετάστηκε σε όλη την ύλη με άριστη παρουσία και εισέπραξε τους επαίνους της επιτροπής.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν γιά τις διακρίσεις τους κατά το 2015 με αναμνηστικό έπαθλο οι Βαλσάμω Καΐκη για το χάλκινο μετάλλιο γυναικών και το αργυρό νέων γυναικών (μέχρι 21 ετών), Αθανασία Μουλιώτα χάκινο μετάλλιο νεανίδων και ο Αθανάσιος Παπουτσής για το χάλκινο μετάλλιο παίδων, όλα στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα.

«Ήταν σημαντική και σπουδαία και η παρουσία των γονέων και φίλων και στα δύο προγράμματα για την εμψύχωση των υποψηφίων», δήλωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Γεώργιος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]