Πολιτική

Επικράτησε στο νομό η παράταξη της ΝΔ στις εκλογές των μηχανικών

Διενεργήθηκαν την Κυριακή 24.11.13 οι εκλογές γιά την ανάδειξη των νέων οργάνων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Πρώτη δύναμη σε πανελλαδικό επίπεδο αναδείχθηκε η παράταξη «Δημοκρατική κίνηση μηχανικών-Ανανέωση Πρωτοπορία (26,39%) που πρόσκειται στην ΝΔ, δεύτερη η «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών» (23,05%) (ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΔΗΜ.ΑΡ) και τρίτη η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών (10,92%) (ΣΥΡΙΖΑ).

Στον νομό Κιλκίς η «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών» έλαβε 48,60% που είναι από τα υψηλοτέρα πανελλαδικώς.

Ο νομός μας είχε την τιμητική του, καθώς ο μηχανικός από την Γουμένισσα ο Τραϊανός Τρέγκας αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς υποψήφιος της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών αλλά και όλων των άλλων παρατάξεων στους έξι νομούς της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας πλην Θεσσαλονίκης και έκτος σε όλη την Κεντρική Μακεδονία λαμβάνοντας 345 ψήφους.

Ο κ. Τρέγκας έλαβε 42 σταυρούς στον νομό Κιλκίς και 303 στους υπόλοιπους έξι, γεγονός που καταδεικνύει πόσο δημοφιλής είναι τόσο εντός όσο και εκτός των ορίων του νομού.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]