Πολιτισμός

Πήρε παράταση η εικαστική έκθεση στην «Τέχνη» γιά την Εκατονταετηρίδα

Λόγω του εντόνου ενδιαφέροντος κοινού, και σχολείων η πολύπλευρη εικαστική έκθεση «Κιλκίς, σήμερα, αύριο…», που διοργάνωσε και εγκαινίασε τον Δεκέμβριο του 2013 ο δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την «Τέχνη» παρατάθηκε έως και το Σάββατο 18.1.14.
Στην έκθεση, η οποία «έκλεισε» το πρόγραμμα των εκδήλωσεων εορτασμού της εκατονταετηρίδος της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς συμμετέχουν με έργα τους, καλλιτέχνες που έλκουν την καταγωγή τους από το Κιλκίς ή που έχουν ζήσει ή συνδέσει την ζωή τους με τον τόπο μας.
Η έκθεση φιλοξενείται στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της «Τέχνης» (25ης Μαρτιου 20) και λειτουργεί καθημερινώς πλην Κυριακής τις ώρες 10π.μ.-12μ. και 5-8μμ ενώ το Σάββατο 10π.μ.-4μ.μ.
Γιά επισκέψεις σχολείων ή άλλων φορέων ή ομάδων πολιτών, οι ενδιαφερομενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν σε ένα από τα 23410 24217 και 6944 244761.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]