Αθλητισμός

Στην κοπή βασιλόπιτας της ΕΚΑΣΚΕΜ τιμήθηκε ο Εύαθλος/Μακεδόνες

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, και παρουσία πλήθους φίλων του καλαθοσφαίρου, έκοψε την πρωχρονιάτικη βασιλόπιτά της η ένωση καλαθοσφαιρικών σωματείων Κ.Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ).
Την φετινή εκδήλωση φιλοξένησε το πολιτιστικό κέντρο Μελίκης Ημαθίας, με σύνθημα «Με τον αθλητισμό είμαστε όλοι νικητές» το οποίο ήταν αναρτημένο στην αίθουσα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της ένωσης Αντωνίου Παπαγιαννούλη, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί εκπροσώπων άλλων φορέων, μετά το πέρας των οποίων εμφανίσθηκε τοπική χορωδία με ένα θαυμάσιο ρεπερτόριο δημιουργών μεγάλων Ελλήνων συνθετών.
Κατόπιν, ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ευλόγησε την πίτα, την οποία εν συνεχεία έκοψε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Το «φλουρί» «έπεσε» στην γραμματέα της ένωσης Καλομοίρα (Μιμή) Ζεϊμπέκη-Χατζηχαρίση, που παρέλαβε αναμνηστικό δώρο, ενώ ανάμεσα στα βασιλοπιτάκια των σωματείων το «φλουρί» βρέθηκε στο κομμάτι του Πανεδεσσαϊκού στον οποίο προσφέρθηκαν δύο δερμάτινες μπάλλες.
Ακολούθησε η καθιερωμένη βράβευση σωματείων γιά διακρίσεις των ομάδων τους την αμέσως προηγούμενη περίοδο.
Ειδικότερα βραβεύθηκαν οι:
-ΓΑΣ Μελίκης, πρωταθλητής α’ κατηγορίας (φέτος αγωνίζεται στην γ’ εθνική)
-Εύαθλος/Μακεδόνες Πολυκάστρου, πρωταθλητής β’ κατηγορίας
-ΑΓΕ Πιερίας Κατερίνης, πρωταθλήτρια γυναικών
-Φίλιππος Βεροίας, πρωταθλητής εφήβων και παίδων (δύο απονομές)
-ΦΟ Αριδαίας, πρωταθλητής νεανίδων
-Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης, πρωταθλητής κορασίδων
Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο έλκων την καταγωγή από τα Μ.Λιβάδια πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης 2005 και δευτεραθλητής κόσμου 2006, Νίκος Χατζηβρέττας.
Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά εδεσμάτων και αναψυκτικών.
Το κιλκισιώτικο καλαθόσφαιρο εξεπροσώπησαν το μέλος της διοίκησης της ΕΚΑΣΚΕΜ Κώστας Παπανικολάου, ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς Πλούταρχος Ελευθεριάδης, ο παλαίμαχος διαιτητης και πρώην πρόεδρος του συνδέσμου Χρήστος Γκαντίδης, ο προπονητής-παίκτης του Ευάθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου Γιώργος Παπαδόπουλος και οι αθλητές της ομάδας Παναγιώτης Πούλος, Δήμος Βακαλούδης και Μιχαήλ Γκαντίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα