Κοινωνία

Ξεκίνησαν εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας τμημάτων παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) από έμπειρους και καταρτισμένους δασκάλους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 για παιδικά, εφηβικά και παραστάσεων τμήματα. Τα τμήματα των ενηλίκων θα ξεκινήσουν Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

Κατά τη νέα χορευτική χρονιά θα τηρηθούν όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας με βάση τις οδηγίες και τις συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του υπουργείου Υγείας. Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία γονέων ή/και συνοδών στο μάθημα, καθώς και η είσοδός τους στο χώρο.

Σημειώνεται τέλος ότι και φέτος για τους χορευτές του ΛΕΚ δεν προβλέπεται πληρωμή εγγραφής. Θα ισχύει μόνο η μηνιαία συνδρομή.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη γραμματεία του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στο 23410-27684, 6-8μ.μ. καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]