Πολιτική

Ευχαριστήριο μήνυμα Στέφανου Μάλγαρη

Με αφορμή το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλω να πω ένα εγκάρδιο και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, γνωστούς, επαγγελματίες, αυτοδιοικητικούς ανθρώπους, πρώην δημάρχους καθώς και τους συγγενείς και την οικογένεια μου απ’ όλο τον Νομό Κιλκίς που με στήριξαν έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Γαλλικού! Η συγκίνηση που νιώθω για όλους εσάς ξεχωριστά είναι τεράστια και σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας!

Θέλω να παραθέσω μάλιστα, πως στηρίχθηκα εξ’ ολοκλήρου στις δικές μου δυνάμεις και στο δικό μου έργο ως πολίτικό πρόσωπο και ως ενεργός πολίτης και όχι σε πλάτες άλλων πολιτικών προσώπων ή υποψηφίων καθώς και πολιτικών γραφείων πρώην βουλευτών με συστημένα τηλεφωνήματα! Πυρήνας αυτού του εγχειρήματος ήταν πάντα το πολιτικό μου έργο, οι δυνατότητες μου και οι στόχοι μου με πρωταρχικό σκοπό το καλό του τόπου μας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καταρρίπτοντας τα πολιτικά συμφέροντα που επικρατούν διαχρονικά στον χώρο μας. Ο αγώνας που κατέβαλα όλο αυτό το διάστημα ήταν ένας αγώνας που στηρίχθηκε στη διαφάνεια και στην εντιμότητα που με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο σε όλη μου τη ζωή . Δυστυχώς, η ατομική μου προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει μια μαζική προσπάθεια που κατέβαλαν συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία, παρόλο που πέτυχα ένα συγκινητικά μεγάλο αποτέλεσμα!

Η πεμπτουσία όλης αυτής της διαδικασίας τέλος, είναι να εκλεγούν άτομα με πρόθεση, εμπειρία, γνώση και λόγο ώστε να πράξουν ανάλογα και να καταφέρουν πράγματα ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας. Εύχομαι λοιπόν, μέσα από τη καρδιά μου μια δημιουργική Πενταετία με γόνιμα έργα και πράξεις για τη Μακεδονία μας και το Νομό μας και όχι απλές υποσχέσεις!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]