Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Σε παράλληλο …Σύμπαν!

Επιφυλακτικοί εμφανίσθηκαν πολλοί δημοτικοί συμβούλοι της Παιονίας αναφορικά με το κατά πόσον θα προχωρήσει η υπόθεση της ψήφισης του διαβόητου κυβερνητικού παράλληλου προγράμματος, που ως γνωστόν εσχάτως αναβλήθηκε η ψήφισή του στην Βουλή.

Μάλιστα στα σχετικά σατιρικά σχόλια γιά το μέλλον της υπόθεσης ενεπλάκη και ο πρόεδρος του συμβουλίου Γιάννης Παπαδόπουλος γνωστός γιά τις φιλοκυβερνητικές (ΣΥΡΙΖΑ) πολιτικές απόψεις του, που συνέστησε στον δήμαρχο μέσα σε κλίμα ευθυμίας να είναι περισσότερο αισιόδοξος γιά την τύχη του.

Βλέπετε, πέραν των άλλων, η ενδεχόμενη ψήφιση του εν λόγω προγράμματος θα δώσει την δυνατότητα σε δήμους να αυξήσουν περαιτέρω τα ισχύονται «πλαφόν» μείωσης των ανταποδοτικών δημοτικών τελών γιά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]

«Τραβάς με, τραβώ σε»

Και… προσωπικό εικονολήπτη, που τον «τραβά» στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς απέκτησε… ο «συλλογικός» Κώστας Τσαουσίδης! Κάποιες στιγμές, πάντως, […]

Δείτε ακόμα