Πολιτική

Νέοι πρόεδροι τις Δ.Τ.Ο. της Ν.Δ. οι Διαμαντίδης και Παπαδόπουλος

Με προσέλευση, την οποία οι ιθύνοντες του κόμματος χαρακτήρισαν ως «υπεράνω πάσης προσδοκίας», και με απόλυτη τάξη διενεργήθηκαν το Σάββατο 16.11.13 οι εκλογές στην ΝΔ γιά την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των δημοτικών τοπικών οργανώσεών της Κιλκίς και Παιονίας.
Το μόνο πρόβλημα υπήρξε αυτό της μη συμμετοχής στελεχών της Γουμένισσας, τα οποία επιδιώκουν την ίδρυση χωριστής τοπικής οργάνωσης γιά την ιστορική πρωτεύουσα του δήμου Παιονίας.
Πρόεδροι εξελέγησαν της με ΔΤΟ Κιλκίς ο Γιάννης Διαμαντίδης, της δε ΔΤΟ Παιονίας ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
EKLOGES ND1Οι ενδοκομματικές εκλογικές διαδικασίες στην νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ συνεχίζονται με τις εκλογές γιά την ανάδειξη των δέκα θεματικών εκπροσώπων, ήτοι εκπροσώπων ισαρίθμων τομέων της ζωής του νομού, στην νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς του κόμματος, οι οποίοι ουσιαστικώς θα αποτελούν τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ.
Οι σχετικές εκλογές θα διενεργηθούν την προσεχή Κυριακή 24.11.13, στα γραφεία της ΝΟΔΕ, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 2 μετά το μεσημέρι αύριο.
Συγχαρητήριο
Συγχαίρω και δημοσίως τους νέους προέδρους των δημοτικών τοπικών οργανώσεων (ΔΤΟ) μας Κιλκίς Ιωάννη Διαμαντίδη και Παιονίας Μιχαήλ Παπαδόπουλο και τους εύχομαι υγεία και δύναμη, ώστε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και να επιτελέσουν το δύσκολο έργο τους με επιτυχία.
Δημήτριος Ιωακειμίδης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα