Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δημόσιος έπαινος της διεύθυνσης

Η διεύθυνση και το συντακτικό προσωπικό του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του «Μαχητή» απονέμουν δημοσίως εύσημα στην Κωνσταντίνα Σημαιοφορίδου, επί σειρά ετών βασικό στέλεχος των εθνικών χειροσφαιρικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγορίων, που ύστερα από λαμπρές σπουδές στην νομική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , απεφοίτησε ΠΡΩΤΗ του τμήματός της, λαμβάνοντας το πτυχίο με σχεδόν απόλυτο άριστα, σε μιάν από τις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού περιπτώσεις Κιλκισιωτών φοιτητών, από καταβολής νομού Κιλκίς, που σημείωσαν την ίδια διάκριση.

Επιδεικνύοντας ζήλο, συνέπεια, επιμέλεια, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα, τόσο ως μαθήτρια και φοιτήτρια όσο και ως αθλήτρια, και συνδυάζοντας αυτά με υποδειγματικό ήθος και ακεραιότητα χαρακτήρα, η Κωνσταντίνα, κόρη του καλού φίλου και καταξιωμένου προπονητή ποδοσφαίρου, αποφοίτου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και παλαιμάχου ποδοσφαιριστή Γιώργου Σημαιοφορίδη, δημιούργησε με την έως τώρα πορεία της, τουλάχιστον για την γενιά της, ένα υγιές πρότυπο σκεπτομένου και δημιουργικού ανθρώπου, από εκείνα που προσδίδουν ποιότητα στην σύνθεση και την ζωή κάθε κοινωνίας, όταν ακολουθούνται από όλους. Άρα πρότυπα, τα οποία αξίζει προβάλλονται προς μίμησιν.

Άξιος, λοιπόν, ο δημόσιος έπαινος και το εύγε για την Κωνσταντίνα, που συνοδεύονται από τις πιο θερμές ευχές μας για πορεία καταξίωσης στον τομέα της δικαιικής επιστήμης και κάθε επιτυχία και διάκριση στον «στίβο» της ζωής.

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα