Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Δημιουργία τουριστικού προϊόντος»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2.3.15 συνάντηση εργασίας του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη με εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου.

Με αφορμή την κατάρτιση του επιχειρησιακού σχεδίου της πενταετίας 2014-2019 συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν στην βιωσιμότητα των συλλόγων και την διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον δήμο.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτιο αναφέρονται και τα εξής:
«…Αρκετοί εκπρόσωποι κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις ώστε μέσα από την συνεργασία και την κατάλληλη προβολή να γίνουν πόλος έλξης γιά την βόρειο Ελλάδα οι εκδηλώσεις του δήμου.

Στον iδιο τόνο και ο κ. Γκουντενούδης, επεσήμανε, ότι η επιδίωξη της δημοτικής αρχής αποτελεί η γνωριμία του κόσμου με την Παιονία και η δημιουργία ενός τουριστικού προϊόντος με απαρχή τον μοναστηριακό και εναλλακτικό τουρισμό.

Προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να διοργανωθούν φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις, με σκοπό να αναδειχθεί ο χαρακτήρας και η διαπολιτισμική ταυτότητα των συλλόγων της Παιονίας».

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]