Πολιτική

Η Ν.Ε. Κιλκίς της ΔΗΜΑΡ ενέκρινε τις θέσεις της κεντρικής επιτροπής

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2411.13 η νομαρχιακή συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς, στα νέα γραφεία του κόμματος στο Κιλκίς (Πόντου 6).
Κύριο θέμα αυτής ήταν η ανάδειξη αντιπροσώπων για το δεύτερο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12-15 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάσθηκαν αναλυτικά και τέθηκαν σε ψηφοφορία οι θέσεις της κεντρικής επιτροπής, το κείμενο – συμβολή στον προσυνεδριακό διάλογο του Αριστερού Δικτύου καθώς και οι τρεις τροπολογίες που κατατέθηκαν από μερίδα των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.
Κατά την σχετική ψηφοφορία εγκρίθηκαν ομοφώνως το κείμενο των θέσεων της κεντρικής επιτροπής, ενώ ευρείας αποδοχής έτυχε και το κείμενο-συμβολή του Αριστερού Δικτύου.
Μετά το πέρας των διαδικασιών τέθηκαν υποψηφιότητες για την αντιπροσωπεία, που θα λάβει μέρος στο συνέδριο του κόμματος.
Ο νομός Κιλκίς θα εκπροσωπηθεί, με βάση το μέτρο που ισχύει για τις τοπικές οργανώσεις, από 15μελή αντιπροσωπεία, εκ των οποίων τα 13 μέλη από την τοπική οργάνωση του Κιλκίς και δύο από την αντίστοιχη νεοπαγή της Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα