Πολιτική

Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά για την πυρκαγιά στο Χέρσο

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όσους και όσες συνέβαλαν τα μέγιστα για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς , η οποία ξέσπασε στο Χέρσο του Κιλκίς.

Η άμεση επέμβαση της διοίκησης των πυροσβεστικών υπηρεσιών Ν. Κιλκίς σε συνδυασμό με την αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών, του δήμου Κιλκίς, της Π.Ε Κιλκίς, του δασαρχείου, της αστυνομικής διεύθυνσης, των κατοίκων αλλά και όλων των εθελοντών συνετέλεσε καθοριστικά στην γρήγορη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Ο καλός συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών αλλά και η κινητοποίηση των αγροτών με τα μηχανήματα τους οδήγησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Για μια ακόμα φορά εκφράζω σε όλες και όλους τις θερμές μου ευχαριστίες.

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσώπησε τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]