Πολιτισμός

Διάκριση έργου μαθητών του 1ου δημοτικού σχολείου Αξιούπολης

Tο έργο «Let’s explore Europe» («Ας εξερευνήσουμε την Ευρώπη»), το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018-19 από τους μαθητές και τις μαθήτριες της ε΄ τάξης του 1ου δημοτικού σχολείου Αξιούπολης Κιλκίς, στο μάθημα των αγγλικών, διακρίθηκε και επιβραβεύθηκε από την εθνική υπηρεσία του e-Twinning για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Γιά δεύτερη συνεχή χρονιά απονεμήθηκε στο σχολείο μας η εθνική ετικέτα ποιότητας. Με την βοήθεια της συντονίστριας καθηγήτριας αγγλικών Μαρίας Βαρδίκου και την αμέριστη συμπαράσταση της διευθύντριας Χριστίνας Τσαμπάζη, η προσπάθεια των μαθητών και μαθητριών, να ανακαλύψουν την Ευρώπη και να αναδείξουν τη χώρα τους μέσα από την πιό συναρπαστική κοινότητα εκμάθησης της Ευρώπης, έχει αναγνωριστεί.

Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια των αγγλικών Μαρία Βαρδίκου και στους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που συμμετέσχον στην δημιουργία ενός χρήσιμου ταξιδιωτικού οδηγού με πληροφορίες για διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη.

Οι μαθητές και μαθήτριες, που συμμετέσχον ήταν οι Ελένη Βύσσια, Σοφία Δρέβενλη, Θεοδώρα Ζηλελίδου, Χρίστος Καρυπίδης, Ευσταθία Κουντούρη, Κυριακή Κουταλίδου, Απόστολος Μαυρόπουλος, Ιωάννης Πανόπουλος, Αικατερίνη Παντηρμά, Ευαγγελία Παπασταϊκούδη, Χρήστος Ράικος, Μαρία Σαντικάι, Κλάιντι Τάφα, ΜαρίαΤσάφα και ΌλγαΦώτη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα