Αθλητισμός

Διαιτησία και αστοχία «έκοψαν» τα «φτερά» του ΠΑΟΚ στην Αρναία

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, που άξιζε της νίκης. Όμως, στο δημοτικό στάδιο Αρναίας ο πρωταθλητής ΕΠΣΚ ΠΑΟ Κρηστώνης δεν κατάφερε να «υπερπηδήσει» τα «εμπόδια» της κακής διαιτησίας και της δικής του αστοχίας, με συνέπεια μιάν άδοξη και άδικη ήττα με 2-1.
Η διαιτησία «τσάκισε» τα «φτερά» του Δικεφάλου με τις δύο αναίτιες κίτρινες κάρτες, που «οδήγησαν» στην αποβολή του Κώστα Πότκα στο 43’ και με τα αρκετά «φαλτσοσφυρίγματα» ή παραλείψεις εις βάρος του ΠΑΟΚ σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Οσον αφορά στην αστοχία, οι …έξι χαμένες κλασικές ευκαιρίες (α’ ημιχρόνιο Νικολαϊδης, Αλμασίδης και Γ.Ιωαννίδης, β’ ημιχρόνιο Γ.Ιωαννίδης 2 και Νικολαϊδης) «τα λένε όλα».
Ο γηπεδούχος Απόλλων διατήρησε μιάν ανούσια εδαφική υπεροχή κατά περισσότερα διαστήματα, πλην όμως ήταν εκτεθειμένος στις συχνές «φαρμακερές» αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ, που προκαλούσαν σύγχυση στην περιοχή του, και χρειάσθηκε την βοήθεια της τύχης και την εύνοια της διαιτησίας, γιά να αποφύγει τα χειρότερα.
Ομως, υπήρξε πολύ πιο αποτελεσματικός, εκμεταλλευθείς στο 45’ και στο 78’ τις δύο από τις τρεις κλασικές ευκαιρίες του.
Το συγκρότημα του σιδηροδρομικού σταθμού Κιλκίς μείωσε στο 88’ με εύστοχο πέναλτυ του Γ.Ιωαννίδη, ενώ συνέχισε να μάχεται μέχρι τέλους τουλάχιστον γιά την ισοφάριση, δείχνοντας ότι αδικείται από την μέχρι στιγμής θέση του στην ειδική κατάταξη.
Τα παράπονά του από την διαιτησία πέρα γιά πέρα δίκαια.
Η σύνθεση:
Κυριακίδης, Δασκάλου (82’ Γιόκα), Δημόπουλος, Κ.Πότκας, Παπάκης, Παπαδόπουλος (80’ Δ.Ιωαννίδης), Ι.Μαυρόπουλος, Παυλίδης, Νικολαϊδης, Γ.Ιωαννίδης, Αλμασίδης (65’ Χαλτούπης).
-Στον άλλο αγώνα: Ολυμπιακός Γαλατάδων-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0
-Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Τετάρτη 28.5.14, 17.00, ΠΑΟ Κρηστώνης-Ολυμπιακός Γαλατάδων (στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς).
Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Απόλλων Αρναίας 7
2. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 5
3. Ολυμπιακός Γαλατάδων 2
4. ΠΑΟK ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]