Πολιτική

Δέσμευση Γ.Βασιλειάδη ολοκλήρωσης τριών αθλητικών έργων του νομού

Ολοκληρώνονται τρία αθλητικά έργα του νομού Κιλκίς, σύμφωνα με δεσμεύσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρο Παραστατίδη.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχε ο βουλευτής με τον υφυπουργό Αθλητισμού συζητήθηκαν τα έργα των κερκίδων του δημοτικού σταδίου Κιλκίς, η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Αγ. Πέτρου και η κατασκευή του γήπεδο τένις της Αξιούπολης.

Σύμφωνα με τον κ. Παραστατίδη, για τις κερκίδες υπήρξε δέσμευση του υφυπουργού ότι θα περάσει ως πρώτο θέμα στο πρώτο τεχνικό συμβούλιο που θα γίνει άμεσα, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο Κιλκίς για την ολοκλήρωση τους και έτσι να δοθεί λύση στο πρόβλημα που εκκρεμεί εδώ και χρόνια.

Μάλιστα για το θέμα αυτό επικοινώνησε ο κ. Βασιλειάδης με τον δήμαρχο Δ. Σισμανίδη, δίνοντας του την διαβεβαίωση για την οριστική επίλυση.

Όσο για την ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου Αγ. Πέτρου, εντάσσεται και αυτό άμεσα στο τεχνικό πρόγραμμα προκειμένου να ολοκληρωθεί, ενώ και για τη κατασκευή του γηπέδου τένις στην Αξιούπολη, υπάρχει πρόθεση να ενταχθεί στο ίδιο πρόγραμμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]