Πολιτική

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ γιά το νέο σχολικό έτος

Mε την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί, αγαπητά παιδιά και αγαπητοί γονείς,

Γιά την σημερινή ημέρα, κατά την οποία ξεκινά άλλη μία σχολική χρονιά, ευχόμαστε υγεία, δύναμη και Θεία Φώτιση, γόνιμη και δημιουργική, με πολλές επιτυχίες και ευόδωση όλων των στόχων και προσδοκιών σας.

Η φετινή είναι μία σχολική χρονιά, που έχει ήδη καταγραφεί στις σελίδες της Ιστορίας, διότι αποτελεί μία διαφορετική χρονιά, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Η πανδημία, η οποία επηρεάζει τον πλανήτη, ασφαλώς και έχει αντίκτυπο και στην σχολική κοινότητα, η οποία είναι ένα ενεργό (το πιο ενεργό) κύτταρο της κοινωνίας μας.

Ξεκινά μία δύσκολη σχολική χρονιά, μία χρονιά που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ψυχή μας, και είμαστε βέβαιοι, ότι, με την συνδρομή της επιστήμης, θα είναι η πρώτη και συγχρόνως τελευταία, καθώς οι εξελίξεις για την εξεύρεση θεραπείας και εμβολίου, όπως όλοι έχουμε πληροφορηθεί, είναι ευοίωνες.

Απλώς έως τότε, και μέχρι να συμβεί το ευκταίο, πρέπει να τηρούμε απαρεγκλίτως τις οδηγίες των ειδικών γιά την τήρηση αποστάσεων, την χρήση μάσκας, το πλύσιμο των χεριών μας και την χρήση αντισηπτικού.

Kλείνουμε τα αυτιά μας στις φωνές μιάς, ευτυχώς μικρής, μειοψηφίας και με σύνεση και νηφαλιότητα, ξεπερνούμε την δύσκολη συγκυρία, υγιείς και όρθιοι. Και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

Καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με Σοφία Θεού».

Περισσότερα

Ανδρέας Βεργίδης: Η γαστρονομική “ταυτότητα” της Π.Ε. Κιλκίς εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Η γαστρονομία ως “κομμάτι” της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και ‘’ταυτότητας’’ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί στην […]

Δείτε ακόμα