Αθλητισμός

Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα Κιλκισιακού Ηρακλή της προσεχούς Κυριακής

Σύσκεψη για τα αστυνομικά μέτρα, εν όψει του αγώνα Κιλκισιακού-Ηρακλή Θεσσαλονίκης της προσεχούς Κυριακής 4.2.18, πραγματοποιήθηκε στην διεύθυνση αστυνομίας Κιλκίς.

Έλαβαν μέρος αρμόδια στελέχη της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς και εκπρόσωποι των δύο συλλόγων.

Κατά την σύσκεψη αποφασίσθηκαν τα εξής:

• Οι θύρες του σταδίου να ανοίξουν στις 1.30 μετά το μεσημέρι σε καμμία περίπτωση πριν την άφιξη των αστυνομικών δυνάμεων.

• Να διενεργηθούν αυστηροί έλεγχοι από τις αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός του σταδίου, απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων και να πραγματοποιηθεί απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο στάδιο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν έγκυρο εισιτήριο, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του αγώνα να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα διαθέτουν.

• Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που φέρουν “πανώ” ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Ανακοινώθηκαν σήμερα (31/1) οι διαιτητές και βοηθοί της αγωνιστική στη Γ Εθνική, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 3-4/2.

Οι Γιώργος Μελτζανίδης, Στέφανος Παρασίου και Μιχάλης Κελεσίδης από την Ημαθία θα είναι η τριπλέτα της αναμέτρησης του Κιλκισιακού με τον Ηρακλή για τον 2ο όμιλο, με παρατηρητή διαιτησίας θα είναι ο Χρήστο Ιωαννίδη από την ΕΠΣ Σερρών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]