Αθλητισμός

«Αστέρι» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ο Π.Κυριακίδης

Δεύτερος στους εφήβους, τέταρτος στους άνδρες!
Ετσι, μετά τις πανελλήνιες διακρίσεις και επιτυχίες του, ο Κιλκισιώτης παλαιστής Παύλος Κυριακίδης «απογειώθηκε» και στο διεθνές παλαιστικό «στερέωμα», κατακτώντας στην κατηγορία -80κ. τις ανωτέρω θέσεις στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο.
Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο αγωνιζόμενος γιά πρώτη φορά στην κατηγορία εφήβων πρωταθλητής του Καραγιάννη Ευρώπου «άνοιξε τον δρόμο» γιά την καταξίωσή του σε υψηλότερα πανελλήνια και διεθνή επίπεδα, καθώς το όνομά του αρχίζει σιγά-σιγά να περιβάλλεται από μεγαλύτερο κύρος, αναγνώριση και σεβασμό σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩΠΟΥ
Οι αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος πάλης στην άμμο διεξήχθησαν το τριήμερο από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6.7.14 στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, παρουσία του προέδρου της διεθνούς ομοσπονδίας ερασιτεχνικής πάλης (FILA) κ. Λάλοβιτς και του υφυπουργού παιδείας και θρησκευμάτων και εκ των σημαινόντων στελεχών του αθλητισμού Κώστα Κουκοδήμου, και η επιτυχής συμμετοχή στελεχών του Καραγιάννη στην εθνική ομάδα δεν περιορίσθηκε μόνο στον Κυριακίδη.
Ετσι, ο Θεοδόσης (Σάκης) Παυλίδης κατετάγη πέμπτος στα -90κ. ανδρών, ενώ ο Μιχάλης (Γκεόργκι) Αφκοπασβίλι έκτος τόσο στους εφήβους όσο και στους άνδρες, συμβάλοντας και αυτοί, όπως και ο Κυριακίδης, στην εκ μέρους της χώρας μας κατάκτηση της πρωτιάς σε όλες τις κατηγορίες.
Το «παρών» από πλευράς Καραγιάννη έδωσε και το εξέχον διοικητικό στέλεχός του Τάσος Μπεαζίδης, με την ιδιότητα του συμβούλου της ομοσπονδίας, με την οποία και έκανε απονομές επάθλων μαζί με τον πρόεδρό της ολυμπιονίκη Κώστα Θάνου.
Με τους αγώνες αυτούς τιμήθηκε η μνήμη του προσφάτως εκλιπόντος ολυμπιονίκου Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενώ το πρόγραμμα συντόνισε ο δημοφιλής παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]