Πολιτική

Αντιπροσωπεία του δήμου Κιλκίς συμμετέσχε στην Κύπρο γιά την 25η Μαρτίου

Δημοτική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από το δημοτικό σύμβουλο Γεώργιο Μπαλάσκα και τους συμβούλους της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Σοφία Τσισμαλίδου και Αθανάσιο Καραγκιόζη, πραγματοποίησε επίσκεψη στον αδελφοποιημένο με τον δήμο Κιλκίς δήμο Λατσιών στο πλαίσιο εορτασμού της 196ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής της η κιλκισιακή αποστολή είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Λατσιών Χρίστο Πιτταρά και τον αντιδήμαρχο Φίλιππο Κυπριανού και συμμετέσχε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο αδελφοποιημένος δήμος για την εθνική μας παλιγγενεσία.

Παράλληλα η δημοτική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το μουσείο μαύρου χρυσού στα Ανώγειρα, τον παραδοσιακό πετρόκτιστο οικισμό Άνω Πισούρι, τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου κατέθεσε στεφάνους εις μνήμην των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγόρη Αυξεντίου και Μιχάλη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, ενώ τέλος επισκέφθηκε τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κύπρου στη Λευκωσία.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]