Πολιτική

Ανεπανάληπτο το πάρτυ νέας γενιάς του Στέφανου Παραστατίδη

Σε μια πρωτοφανή γιορτή για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατία, αποδείχθηκε το πάρτυ νέας γενιάς που διοργάνωσε την Δευτέρα 24 Απριλίου, ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης.

Στη χώρα του Ντέμοκρατ, στο Κιλκίς, η νέα γενιά ήταν εκεί σε παλμό, μαζικότητα και ενθουσιασμό. Περισσότεροι από 500 ήταν οι νέοι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στο καφέ μπαρ «Λόφος», μέσα και έξω, παρόλη τη βροχή, για να ενισχύσουν το μήνυμα Αλλαγής Παραδείγματος στην πολιτική, του υποψήφιου βουλευτή.

«Κάποιοι σας δείχνουν με το δάχτυλο, θεωρούν ότι οι νέοι δεν συμμετέχουν, δεν νοιάζονται. Εμείς όμως σήμερα στέλνουμε ακριβώς το αντίθετο μήνυμα», υπογράμμισε ο Στέφανος Παραστατίδης ξεκινώντας την ομιλία του.

Η νέα γενιά, συνέχισε, βρίσκεται σήμερα στο περιθώριο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι θυμωμένη, αντιδρά και στρέφεται προς ακραίες ιδέες και λόγο. Σε αντιλήψεις που παραπέμπουν στον φασισμό. Και ο φασισμός τρέφεται από το περιθώριο. Μεγαλώνει όταν δεν υπάρχει διαφάνεια, αξιοκρατία, κράτος δικαίου, δημοκρατία.  Όπως τόνισε, «Ο φασισμός διαχωρίζει και επιβάλλει. Και εμείς δεν θέλουμε άλλο ζυγό. Θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι. Και η δική μας η συμμετοχή εδώ, είναι και ένα μήνυμα κατά του φασισμού, μήνυμα ότι θα διεκδικήσουμε μέσα από την πολιτική, θα παλέψουμε μέσα από τη δημοκρατία και θα τα καταφέρουμε».

Στο πάρτυ μοιράστηκαν μπλουζάκια, καθώς επίσης και ένα βιβλιαράκι με τις θέσεις και τις απόψεις του σόσιαλ του Ντέμοκρατ του σωστού, ενώ στο πανηγυρικό κλίμα της βραδιάς συνέβαλαν οι γνωστοί ύμνοι του ΠΑΣΟΚ και φυσικά τα… νταούλια.

Περισσότερα

(ΔΑΣ–ΟΤΑ) Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Όχι άλλες θυσίες στο βωμό της εξοικονόμησης πόρων…”

Το πρόσφατο ατύχημα στην διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της συμβασιούχου συναδέλφισσας μας, συνοδό απορριμματοφόρου, […]

Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]