Πολιτική

Ανεξάρτητος συνεχίζει ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης υπέβαλε στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κυριακίδης, εκλεγμένος στη δημοτική ενότητα Γαλλικού, με καταγωγή από τον Καμπάνη, με ιδιαίτερα αιχμηρές αναφορές κατά της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά» με επικεφαλής το δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος «κατηγορεί» την παράταξη της πλειοψηφίας ότι προχωρά σε προεκλογικές συνεργασίες στη βάση της εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων και ότι έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την ανάπτυξη του τόπου.

Σημειώνεται ότι προ διετίας τον Ιανουάριο του 2021 ο Δημήτρης Κυριακίδης είχε παραιτηθεί από το αξίωμα του εντεταλμένου αντιδημάρχου Γαλλικού εκφράζοντας και τότε την διαφοροποίησή του από την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου.

Η επιστολή του έχει ως εξής:

«Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά».

Θεωρώ ότι δεν μπορώ να ανήκω σε αυτή τη δημοτική παράταξη που στην πορεία των ετών φαίνεται να έχει χάσει την αφετηρία και τον προσανατολισμό της.

Συνεργασίες με πρόσωπα που δεν έγιναν επί τη βάσει αρχών, αλλά εξυπηρέτησης σκοπιμοτήτων, θέτουν ερωτήματα για την πορεία της δημοτικής παράταξης αλλά και για την αποτελεσματικότητά της.

Το όραμα μας για την ανάπτυξη του Κιλκίς βραδυπορεί και το μόνο που φαίνεται να προχωράει είναι η προσχώρηση/προσθήκη προσώπων που χωρίς ουσιαστική προστιθέμενη αξία στην παράταξη, έρχονται μάλλον για να καλύψουν ανασφάλειες και αναζήτηση ισορροπιών.

Τιμώντας την ψήφο των ανθρώπων που με εξέλεξαν, στήριζα και θα στηρίζω το επόμενο χρονικό διάστημα τις αποφάσεις που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορώ όμως να παραμείνω κομμάτι σε αυτό το παζλ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα