Πολιτική

Ανεξάρτητος ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Χριστόφορος (Άκης) Πιπερίδης

Στον χώρο των ανεξαρτήτων δημοτικών συμβούλων Κιλκίς ανήκει ουσιαστικώς εδώ και ένα μήνα και τυπικώς από την Τρίτη 16.5.23, οπότε και κατέθεσε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την σχετική δήλωση, ο Χριστόφορος (Άκης) Πιπερίδης, που είχε εκλεγεί με την “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς”.

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση η εξέλιξη αυτή δρομολογήθηκε δύο ημέρες μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μηνός Απριλίου, όταν ο κ.Πιπερίδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, επικαλούμενος “λόγους αρχής”.

Ζήτησε δε, η δήλωση ανεξαρτητοποίησής του να συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου μέσα στον ίδιο μήνα, χωρίς να γίνει αυτό το αίτημα δεκτό από το προεδρείο.

Έτσι, ο κ.Πιπερίδης κατέθεσε την αίτηση ανεξαρτητοποίησης κατά την συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης.

Οι ίδιές “πηγές” πληροφόρησης ανέφεραν, ότι η εξέλιξη αυτή είχε να κάνει με το “παρασκήνιο” μιας έντονης διαμάχης μεταξύ πολιτικών προσώπων για αύξηση της επιρροπής τους στον χώρο της τοπικής διοίκησης, εν όψει τόσο των επικειμένων βουλευτικών εκλογών όσο και των τοπικών και περιφερειακών που ακολουθούν.

Περισσότερα

(ΔΑΣ–ΟΤΑ) Eργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Όχι άλλες θυσίες στο βωμό της εξοικονόμησης πόρων…”

Το πρόσφατο ατύχημα στην διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Κιλκίς που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό της συμβασιούχου συναδέλφισσας μας, συνοδό απορριμματοφόρου, […]

Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]