Πολιτική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης νικητής των εκλογών στο νομό Κιλκίς

Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπήρξε ο νικητής των εκλογών γιά την ανάδειξη του επικεφαλής του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς σε επίπεδο νομού Κιλκίς.

Ο ευρωβουλευτής της «Ελιάς» συγκέντρωσε ποσοστό 37,39% έναντι 31,21% της επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, η οποία πρώτευσε πανελλαδικώς με διαφορά δεκαοκτώ ποσοστιαίων μονάδων έναντι του κ. Ανδρουλάκη, με τον οποίο και θα αναμετρηθεί στις εκλογές του δευτέρου γύρου, που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή 19.11.17, στα ίδια εκλογικά κέντρα.

Στις τάξεις της Κεντροαριστεράς επικρατεί ικανοποίηση γιά την υποδειγματική οργάνωση και τάξη, με την οποία διενεργήθηκαν οι εκλογές.

Οσον αφορά στην επιτυχία του κ. Ανδρουλάκη στον νομό, αυτή «χρεώνεται» σε σημαντικό βαθμό στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φραγγίδη, ο οποίος στήριξε με σθένος την υποψηφιότητά του, με ποικίλες παρεμβάσεις, μεταξύ των οποίων και η συνέντευξή του στο “Μαχητή” με την οποία τάχθηκε «ανοικτά» στο πλευρό του.

Ικανοποιητικό ποσοστό στον νομό συγκέντρωσε και η υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, που κατέλαβε την τρίτη θέση με 23,,07% κάτι που «πιστώνεται» εν πολλοίς στον δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς της μείζονος μειοψηφίας Λάζαρο Παζαρτζικλή.

Από τους υπόλοιπους υποψηφίους ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης «έπιασε» στον νομό το 3,98%, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης 2,51% ενώ ουδείς εκ των υπολοίπων υπερέβη το 1%.

Ειδικότερα, τα αποτελέσματα των εκλογών στον νομό Κιλκίς γιά την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έχουν ως εξής:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]