Αθλητισμός

Ανανεώσεις στον ΓΑΣΚ και επιστροφή δύο χειροσφαιριστών του

Συνέχεια στην συνεργασία, μετά από διακοπή ενός έτους λόγο σπουδών, ανακοίνωσε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους Κωνσταντίνο Γουγλίδη και Κλήμη Φωτιάδη ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς. Και οι δύο χειροσφαιριστές προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, είναι 19 ετών και αγωνίστηκαν σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της «ακαδημίας» από το 2005. Ο Γουγλίδης έχει ανάστημα 1,80 μ. και ήταν μέλος της ανδρικής ομάδος των περιόδων 2010-11 & 2011-12, ενώ ο Φωτιάδης έχει ανάστημα 1,86 μ. «Ο σύλλογος έχει την πεποίθηση ότι και οι δύο μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα στους στόχους της ομάδος και να εξελιχτούν ατομικώς» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΒΛΑΚΑΣΕξ άλλου ο ΓΑΣΚ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Βαγγέλη Κοβλακά και Αλέξανδρο Δούγια. Τόσο ο πρώτος που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας με θητεία σε ΓΑΣ Κιλκίς (2001-2007), ΒΑΟ 2007-2008, στον Α.Μ.Σ. «Πόντιοι Κιλκίς ‘89» 2008-2013 και ξανά στον ΓΑΣ Κιλκίς την περίοδο 2013-14 , όσο και ο δεύτερος που αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος και προέρχεται από τα Ιωάννινα, συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχημένη περυσινή πορεία της ομάδας «και είναι βέβαιον ότι και την φετινή περίοδο θα δώσουν το «κάτι παραπάνω» για να μπορέσει η ομάδα να είναι και πάλι ανταγωνιστική», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Ο Κοβλακάς είναι 26 ετών, έχει ανάστημα 1,79 μ. και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 23 στην πλάτη ενώ έχει διακρίσεις σε ομαδικό επίπεδο το 2006 την πρώτια στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με το 1ο λύκειο Κιλκίς και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με τον Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ.

ΔΟΥΦΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΟ Δούγιας ξεκίνησε το 1999 σε ηλικία 6 ετών στον Α.Ο. Ιωαννίνων όπου αγωνίστηκε εκεί έως και το 2012. Τις αγωνιστικές περιόδους 2012-13 & 2013-14 αγωνίστηκε στην ομάδα του Κιλκίς, στην οποία θα αγωνίζεται και την επόμενη περίοδο με τον αριθμό 6 στην πλάτη. Έχει να επιδείξει διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο ως καλύτερος αριστερός ακραίος στην κατηγορία των παμπαίδων το 2006.

ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣΑπό τις «σημαίες» της ομάδας

Επίσης ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 25χρονο έμπειρο διεθνή περιφερικό, και μία από τις «σημαίες» της ομάδος Στέλιο Δημάκη. Ο Δημάκης είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες εφήβων, νέων ανδρών & ανδρών με 70 συμμετοχές . Έχει ανάστημα 1.93 μ.. Ξεκίνησε το 2002 στην «ακαδημία» του Γ.Α.Σ. Κιλκίς ενώ από το 2004 είναι μέλος της ανδρικής ομάδος με συμμέτοχη στον τελικό του πρωταθλήματος το 2007. Διετέλεσε και προπονητής ηλικιακών τμημάτων της «ακαδημίας» την προηγούμενη διετία. «Και οι δύο πλευρές ευελπιστούν πως ο Στέλιος και τη φετινή περίοδο θα δώσει το καλύτερό του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα, ώστε αυτή να φτάσει ακόμη ψηλότερα και στην υλοποίηση των στόχων της εντός και εκτός συνόρων.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΤέλος, ο ΓΑΣ Κιλκίς δίνει συνέχεια στην συνεργασία με τον ταλαντούχο περιφερικό Αθανάσιο Παπαδόπουλο για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού από την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. Ο Παπαδόπουλος έχει ανάστημα 1,79. Ξεκίνησε το 2004 στην Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς. Έχει δύο δεύτερες πανελλήνιες θέσεις το 2007 και το 2008 στις κατηγορίες παμπαίδων και παίδων αντίστοιχα. Το 2009 πήρε μετεγγραφή στο Ελληνικό Κολλέγιο. Για έναν χρόνο ήταν δανεικός στην ομάδα του Ελληνικού Κολεγίου .
Το 2010 κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έφηβων με την Χ.Α.Ν.Θ. και το 2012 την δεύτερη με την σχολική ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου ενώ το 2013 ανεδείχθη τριαταθλητής Ελλάδος εφήβων με την Χ.Α.Ν.Θ. Κλήθηκε στην εθνική παίδων και στην εθνική εφήβων το 2010 και έλαβε μέρος σε διεθνείς φιλικούς αγώνες στην Ρουμανία και στα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος και του μεσογειακού πρωταθλήματος. Έχει διεθνείς συμμετοχές με την εθνική νέων το 2013 στα προκριματικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 αγωνιστικέ στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς με μεγάλη επιτυχία «και για αυτό του προτάθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας για τη φετινή περίοδο ώστε να δώσει ακόμη περισσότερα και τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει η ομάδα μας ακόμη ψηλότερα», όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, που καταλήγει ως εξής: «Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. για την ανανέωση της συνεργασίας και της εύχεται καλή επιτυχία στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας