Πολιτική

“Αιχμηρή” δήλωση από Θ.Βαφειάδη κατά Π.Τονικίδη

Την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρου Βαφειάδη προκάλεσαν δηλώσεις του επικεφαλής του συνδυασμού της Παύλου Τονικίδη. Ο κ.Βαφειάδης προέβη σε δήλωση με την οποία αφήνει “αιχμές” κατά του κ.Τονικίδη αλλά και “ανοικτό” το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του από τον συνδυασμό. Ειδικότερα στην δήλωσή του ο κ. Βαφειάδης αναφέρει τα εξής:

“Ο επικεφαλής κάθε αυτοδιοικητικου συνδυασμού οφείλει να παραμείνει σταθερός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ανεξάρτητα απο τις πολίτικες του πεποιθήσεις. Συνεπώς ως παράταξη οφείλουμε να παραμείνουμε και να λειτουργούμε καθαρά αυτοδιοικητικα μακριά από κόμματα και μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μόνο κακό έκαναν διαχρονικά στον τόπο μας. Ο στόχος θα πρέπει να εστιάζετε μόνο στο καλό του δήμου Κιλκίς και των συνδημοτών μας. Η αντίθετη περίπτωση, θα αποτελούσε για μένα κόκκινη γραμμή ως προς την σχέση μου με την παράταξή μου. Ο καθένας μας κρίθηκε προεκλογικά από τους πολίτες και συνεχίζει να κρίνετε καθημερινά τόσο για τις θέσεις του στα τοπικά πράγματα όσο και για τις επιλογές του”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]