Αθλητισμός

Αισθητή η παρουσία του “Kinesis” στο τοπικό φεστιβάλ “Κερνάμε Κιλκίς”

Αισθητή έκανε την παρουσία του στο θεσμικό φεστιβάλ του ΕΒΕ και του δήμου Κιλκίς “Κερνάμε Κιλκίς” το γυμναστήριο “Kinesis”. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Με πληθώρα εκδηλώσεων συμμετείχε το Kinesis στο Κερνάμε Κιλκίς που διήρκησε από τις 30 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου.
Παρουσιάστηκαν το Kyodokyokushin Karate , το Brazilian Jiu Jitsu, το Kick Boxing και για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο άθλημα Wallball, ενώ λειτούργησε περίπτερο όπου υπήρχε ενημέρωση για τα προγράμματα του γυμναστηρίου καθώς και των ΚΔΑΠ kinesis.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής, το Σάββατο έγιναν εξετάσεις μαύρης ζώνης για τον νέο εκπαιδευτή της ομάδας του Kinesis, τον Σταύρο Σοαντζόγλου, που προήχθη στον βαθμό του 1ου Dan στο Kyodokyokushin. Η διαδικασία τον εξετάσεων αποτελούταν από 20 αγώνες πλήρης επαφής για τον εξεταζόμενο, σπασίματα και βασικές τεχνικές.
Την επόμενη ημέρα ακολούθησαν προπονητικοί αγώνες Brazilian Jiu Jitsu με την συμμετοχή του Gougoulas team από την Χαλάστρα και Kick Boxing με την συμμετοχή της ομάδας Titanes με προπονητή τον Δημήτρη Μπουρουτζούδη από την Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο άθλημα Wallball με την στήριξη των ομοσπονδιών EOA-ISDO. Επίσης πραγματοποιήθηκε και το πρώτο επίσημο τουρνουά με συμμετοχή αθλητών που αγωνίστηκαν σε 4 διαφορετικές κατηγορίες , ανδρών, γυναικών, παίδων και κορασίδων. Παρών ήταν ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος του αθλήματος Ιωάννης Μπαχάς.
Όλο το πρόγραμμα το συντόνισε ο Αντώνης Γιαννακίδης, προπονητής του Kinesis Fight Club και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]