Πολιτισμός

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό η φετινή αρχή της «Ευκράντης»

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα περιόδος δραστηριότητας του συλλόγου γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη» και του παραρτήματος Πολυκάστρου και Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30.9.18, στο εντευκτήριο του συλλόγου εντός του πολιτιστικού κέντρου Πολυκάστρου, και τον Αγιασμό τέλεσε ο πανοσιολογιώτατος
αρχιμανδρίτης π.Δωρόθεος Πάταρης, εφημέριος της ενορίας Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου.

Κατόπιν μίλησε η πρόεδρος τη «Ευκράντης» και υπεύθυνη του παραρτήματος του ΛΕΚ Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, η οποία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το δίμηνο Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Έτσι, για την Κυριακή 14-10-18 έχει προγραμματισθεί ημερήσια εκδρομή σε Δίον και ιερά μονή Οσίου Εφραίμ, στην ίδια περιοχή, ενώ την Παρασκευή 26.10.18 θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Πολυκάστρου η καθιερωμένη εκδήλωση για την επέτειο του ΟΧΙ του 1940.

Για τον Νοέμβριο προγραμματίζεται σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση, κατά την οποία προσφέρθηκαν κεράσματα παρασκευασμένα με τέχνη και μεράκι από τα μέλη του συλλόγου.

Ευχαριστίες

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γυναικών δήμου Παιονίας «Ευκράντη» απευθύνει και δημοσίως ευχαριστίες προς τους π.Δωρόθεο Πάταρη, τους διοικητικούς συμβούλους Κώστα Σιωνίδη και Ελένη Μπερμπερίδου, τους συλλόγους Μικρασιατών και τριτέκνων Πολυκάστρου, την πρόεδρο Δάφνη Νιάκα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς και τους γονείς και κηδεμόνες παιδιών των τμημάτων του συλλόγου για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων