Αθλητισμός

Κρίση στην πρωτοπόρο Α.Ε.Πολυκάστρου εξ αιτίας του οικονομικού

«Τριγμούς» στο «οικοδόμημα» της ΑΕ Πολυκάστρου προκαλεί το «βάρος» των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων, που απαιτεί η προσπάθεια του πρωταθλητισμού.
Ένα από τα σοβαρά επακόλουθα, είναι το γεγονός, ότι εδώ και καιρό οι παίκτες παραμένουν ουσιαστικώς απλήρωτοι, έχοντας λάβει μόνο τα ποσά των προκαταβολών και ελάχιστα έναντι των συμφωνηθέντων, γεγονός που απειλεί να υπονομεύσει την συνοχή της ομάδας.
Μάλιστα, την ώρα σύνταξης του παρόντος κυκλοφόρησαν φήμες, που ήθελαν κάποιους από αυτούς να θέτουν θέμα μη συμμετοχής τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Μ.Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε.
Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της καταστάσεως αποφασίσθηκε η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης μελών γιά την Πέμπτη 13.2.14, στην οποία όμως όχι μόνο δεν σημειώθηκε απαρτία, αλλά και η προσέλευση υπήρξε απογοητευτική.
Το γεγονός αυτό θορύβησε τους διοικούντες, με επακόλουθο να προβούν σε σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης αυτήν την φορά όχι μόνο μελών αλλά με ευρύτερη συμμετοχή, όπως παραγόντων της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της περιοχής, εκπροσώπων αρχών και φορέων και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και προπονητών της ΑΕΠ, με στόχο την άμεση άρση του αδιεξόδου και την άμβλυνση των προβλημάτων τουλάχιστον της τρέχουσας συγκυρίας, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της προς τους τεθέντες γιά την φετινή περίοδο στόχους.
Η συνέλευση αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 18.2.14, εκτός αν προκύψει θέμα μετάθεσής της κατά λίγα εικοσιτετράωρα στην περίπτωση που χρειασθεί να επεκταθεί ο κύκλος των προκαταρκτικών επαφών.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]