Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή στο 2ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιωάννης Τσόνογλου» 

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1.6.24 στο δημοτικό στάδιο Αξιούπολης το 2ο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ιωάννης Τσόνογλου» που διοργανώθηκε από τον ΜΓ.Σ. Εθνικό Αξιούπολης στη μνήμη του παλαιού αθλητή του συλλόγου.
Ένα ποδοσφαιρικό θεσμό για την πόλη της Αξιούπολης, που παρά την πολύ ζέστη που είχε καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας συμμετείχαν έντεκα ακαδημίες και περίπου 300 παιδιά των ηλικιακών κατηγοριών Κ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12 και Κ-16.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι σύλλογοι: Εθνικός Αξιούπολης, Α.Ε. Πολυκάστρου, Πάϊκο Γουμένισσας, Α.Ο. Πολυκάστρου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Αλέξανδρος, Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου, Αετοί Προχώματος, ΠΑΟ Κουφαλίων και Ηρακλής Αμπελοκήπων.
Στην διοργάνωση παρευρέθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος Γιάννη Τσόνογλου, εκπροσωπούμενη από την σύζυγό του, τα δύο παιδιά και τον αδερφό του.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιωάννης Παντικίδης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Παιονίας Κύρος Καλαβάζης, ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ Ιωάννης Τόδας, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Γκαϊτατζής, η πρόεδρος και μέλη του τοπικού συμβουλίου κοινότητας Αξιούπολης Αναστασία Παπαδοπούλου, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πλούταρχος Ελευθεριάδης και Ηλίας Κιτσικίδης και ο σύμβουλος της ΕΠΣΚ Δημήτριος Νίκογλου οι οποίοι και παρέδωσαν αναμνηστικά κύπελλα και επαίνους σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους και αθλητές .
Η έκπληξη για τους μικρούς ποδοσφαιριστές ήταν η παρουσία στην διοργάνωση του εν ενεργεία παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου Στάθη Ταχάτου και της εν ενεργεία παρατηρητή διαιτησίας αγώνων Superleague Σμαράγδας  Καλαβρίας, η οποία διαιτήτευσε εθελοντικά στους αγώνες της Κ-16.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΓ.Σ. Εθνικός Αξιουπολης ευχαριστεί θερμά τον δήμο Παιονίας, για την άμεση ανταπόκριση και συμβολή τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Δημήτριο Νίκογλου και το προσωπικό του για την άριστη περιποίηση του χλοοτάπητα του γηπέδου, την εταιρία εμφιαλώσεως νερων “ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” για την χορηγία της εκδήλωσης, το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για την παρουσία τους και ιατρική κάλυψη του τουρνουά, τους προπονητές της ακαδημίας Γεώργιο Τσουφλίδη, την Στέλλα Σμυρνάκου, την Σάντι και τον Ανδρέα και τους αθλητές της Κ-16 του συλλόγου μας για την διοργάνωση των αγώνων και όλους τους εθελοντές γονείς που με τη βοήθεια τους καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας την διοργάνωση όλης της εκδήλωσης.
Στη μνήμη του φίλου μας Γιάννη.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα