Κοινωνία

Η θερινή κατασκήνωση της 1ης Αγέλης Προσκόπων Κιλκίς

Στο προσκοπικό κατασκηνωτικό κέντρο της Γρίτσας Λιτοχώρου Πιερίας λειτούργησε το φετινό Καλοκαίρι η κατασκήνση της 1ης αγέλης του Κιλκίς, με αρχηγό την Ιωάννα Κοζανίδου (Τομαχώουκ,) σε συνεργασία με την 1η αγέλη Κατερίνης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

« … Τα λυκόπουλα, φιλοξενουμενα στο Ελ Τσίκι Τσίκι από Μεξικάνους ιθαγενείς, βοήθησαν την βασίλισσα της Ατλαντίδας Κίντα, να βρει τα σμαράγδια, που θα έδιναν φως στην Ατλαντίδα. Φυσικά, η φαντασία, η περιέργεια, η ομαδικότητα αλλά και το παιχνίδι ήταν οι πρωταγωνιστές, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά της ηλικίας των λυκοπούλων.

Κανείς δεν μπορεί από μόνος τους να τραγουδήσει μία συμφωνία. Χρειάζεται μία ολόκληρη ορχήστρα, για; να παιχτεί.

Αυτός είναι ο λόγος, που η αρχηγός της κατασκήνωσης ευχαριστεί όλο το επιτελείο της κατασκήνωσης, βαθμοφόρους Γεώργιο Ιντζίδη (Πολικό ), Ξανθίππη Στεφανίδου (Ράξα), Όλγα Γοριδάρη (Μαγκ), Μαρία Θωμαΐδου, τους ανιχνευτές Παναγιώτη Καρατζά και Καλλιόπη Ταχτσίδου, καθώς και Νίκο Κρυωνά (Μπαλού), Γαρυφαλλιά Μαραντίδου, Ναταλία Μουστοπούλου και Λουκά Μουστόπουλο, που φρόντισαν καθ όλη την διάρκεια της κατασκήνωσης γιά την σίτιση όλων.

Επίσης ευχαριστεί την ΕΚΣ του 1ου συστηματος, που είναι πάντα δίπλα τους, καθώς και το βιβλιοπωλειο Χρήστου Ηλιάδη και την «Φάρμα Κουκάκη» γιά την προσφορά τους στην εξαιρετική διεξαγωγή της κατασκήνωσης.

Ο καθένας μας ξεχωριστά είναι μία σταγόνα, αλλά όλοι μαζί, είμαστε ένας ωκεανός».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]