Γ.Συμπιλίδης: “Για την αξιοσύνη, όχι την συγγένεια υποστηρίζω τον Θ.Βαφειάδη”

Πολιτική /

Την υποστήριξή του προς τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς με τον συνδυασμό “Δήμος ΑΞΙΩΝ” Θόδωρο Βαφειάδη εκφράζει ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Συμπιλίδης με την ακόλουθη δήλωση:

Σημειωστε αρχικά πως θεωρώ λάθος πέρα για πέρα το εκλογικό σύστημα με το οποίο καλούμαστε να εκλέξουμε τους τοπικούς μας άρχοντες! Πιστεύω πως ο Δήμαρχος πρέπει να είναι υποψήφιος μόνος του και οι δημοτικοί σύμβουλοι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Το λέω αυτό γιατί βλέπω σε όλους τους συνδυασμούς αξιόλογες υποψηφιότητες αλλά είναι αδύνατον να επιλεγούν!! Φυσικά και με γυμνό μάτι ξεχωρίζουν οι επαγγελματίες του συστήματος!
Θα μου πείτε αυτό είναι το σύστημα και με αυτό θα πορευτούμε.

Αυτό που έχω να πω σίγουρα και να ανάψω πολλά «αλαρμ » στους συμπολίτες μου είναι να κάνουν υπεύθυνες επιλογές.
Εχω στο τέλος να ξαναπώ πως πρέπει οι επιλογές να είναι σοβαρές και όχι συναισθηματικές!!! Θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος είναι ο ανιψιός μου ο Θόδωρος Βαφειάδης. Ο λόγος που τον επιλέγω είναι η αξιοσύνη του και το πάθος του για προσφορά και όχι στα σίγουρα η συγγενική μας σχέση! Το κριτήριο όλων μας θα πρέπει να είναι η αξία του ανθρώπου που θα επιλέξουμε και όχι οτιδήποτε άλλο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]