Ε.Μεϊμαράκης: «Στις ευρωεκλογές στέλνουμε στην κυβέρνηση μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

Ειδήσεις Video /

Το Κιλκίς επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16.5.19 προερχόμενος από την Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρός της από τις αρχές Ιουλίου έως τις 23 Νοεμβρίου του 2015 Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς και στην συνέχεια μίλησε ενώπιον δεκάδων στελεχών και υποστηρικτών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα συνελεύσεων του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στις 26 του μηνός μιλάτε εσείς και δίνετε στην κυβέρνηση το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος».

Μία αναφορά που προσδίδει και το κεντρικό στίγμα των πολιτικών επιδιώξεων της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς ευρωεκλογές, συνδέοντας τα αποτελέσματά της με τις εγχώριες πολιτικές εξελίξεις και την διενέργεια πρόωρων εκλογών σε περίπτωση νίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αυτές.

Περισσότερα

Υφυπουργός στο υπουργείο ψηφειακής διακυβέρνησης ο Γιώργος Γεωργαντάς μετά την επανεκλογή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Υφυπουργός για θέματα απλούστευσης διαδικασιών στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης ορίσθηκε στις 7 το βράδυ ο πρώην κιλκισιώτης υφυπουργός παιδείας Γιώργος […]

Δείτε ακόμα