Μικρή διακοπή ρευματοδότησης την Κυριακή 26.4.26 σε Πολύπετρο, Φιλυριά και Γερακώνα
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 26 Απριλίου 2026 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι στους οικισμούς Πολυπέτρου, Φιλυριάς και Γερακώνας.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων της περιοχής στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.


