Έκθεση ζωγραφικής της Καίτης Σταυρούδη στη Τέχνη

Πολιτισμός /

Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής της εικαστικού Καίτης Σταυρούδη πραγματοποιεί η Τέχνη Κιλκίς την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού”.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι “Μνήμες” και περιλαμβάνει έργα από τις τελευταίες δουλειές της σημαντικής εικαστικού αλλά και έργα που δεν έχουν εκτεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Η καλλιτεχνική δημιουργία της Καίτης Σταυρούδη περιλαμβάνει υδατογραφίες και ακρυλικά στα οποία πολλές φορές παρεμβάλονται νέα υλικά δίνοντας μια ανάγλυφη μορφή στα έργα της.

Η Καίτη Σταυρούδη, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις στους χώρους της Τέχνης, είναι αγαπημένη και γνώριμη και αυτό καθιστά την συγκεκριμένη έκθεση ιδιαιτέρως σημαντική για την πόλη του Κιλκίς.

Πάνε τρία χρόνια τώρα που έχει “φύγει” από κοντά μας, αλλά η Καίτη Σταυρούδη θα υπάρχει πάντα στη μνήμη μας ως η εικαστικός του μπλε της θάλασσας του Αιγαίου, του φωτός, των εικόνων του ουρανού και των συνθέσεων που καταδεικνύουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 5 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018, και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 5 εώς τις 8 μ.μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]