Αθλητισμός

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου εφήβων ο Κ.Ζώτος

Διεξάγονται από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19.7.15, στην σουηδική πόλη Εσκιλστούντα οι αγώνες των φετινών πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων εφήβων και νεανίδων.

Στο πρωτάθλημα εφήβων συμμετέχει και ο Κιλκισιώτης ρίπτης Κυριάκος Ζώτος.

Ο 19χρονος πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών, δημιούργημα του Γιάννη Χρίστογλου και καθοδηγούμενος τώρα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Δημήτρη Μιχελαράκη, θα αγωνισθεί τόσο στην σφαιροβολία έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής την 13η καλύτερη επίδοση (18,62μ), όσο και στην δισκοβολία, όπου έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής την 14η καλύτερη (57,20μ.).

Και στα δύο αγωνίσματα στόχο του Κιλκισιώτη ρίπτη αποτελεί το να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και να ελέγξει το άγχος, ώστε να πραγματοποιήσει εμφάνιση σύμφωνη με τις δυνατότητές του γιά πρόκριση αρχικώς στους τελικούς και κατόπιν …ό,τι ήθελε προκύψει!

Φυσικά, τον συνοδεύουν οι ευχές όλων των φίλων του κιλκισιώτικου κλασικού αθλητισμού και του κλασικού αθλητισμού γενικότερα, να είναι τις ημέρες των αγωνισμάτων του υγιής και αγωνιστικώς έτοιμος και να φέρει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κυριάκος Ζώτος έχει κατακτήσει στην δισκοβολία τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή μαθητών ενώ έχει καταταγεί ένατος στο ίδιο αγώνισμα στο προηγούμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων.
Η αποστολή της εθνικής ομάδας εφήβων και νεανίδων θα αναχωρήσει γιά την Εσκιλστούνα την προσεχή Τρίτη 14.7.15, ενώ θα προηγηθεί ενημερωτική συγκέντρωση σε ξενοδοχείο των Αθηνών το βράδυ της Δευτέρας 13.7.15.

Ο πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών θα «ριχθεί» στην «μάχη» στις 9.30 το πρωί (τοπική ώρα, 10.30 ώρα Ελλάδος) της πρώτης ημέρας, Πέμπτης 16.7.15, στον προκριματικό της σφαιροβολίας και αν προκριθεί θα αγωνισθεί στις 5.30 (6.30) το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον τελικό.

Οσο γιά την δισκοβολία το Σάββατο 18.7.15 θα διεξαχθεί ο προκριματικός με ώρα έναρξης 11.30 (12.30) το πρωί ενώ ο τελικός έχει προγραμματισθεί γιά τις 2.45 (3.45) μετά το μεσημέρι της Κυριακής 19.7.15.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]