Αθλητισμός

Πρώτος με 54,94 μέτρα ο Κυριάκος Ζώτος στην Έδεσσα

Την πρώτη θέση στην δισκοβολία εφήβων του 35ου «γκραν πρι» κλασικού αθλητισμού «Αλεξάνδρεια» της Εδέσσης κατέλαβε την Τετάρτη 27.5.15 ο Κυριάκος Ζώτος, με καλύτερη βολή στα 54,94μ.

Με την επίδοση αυτή ο πρωταθλητής του ΓΣ Μανδρών υπερέβη το όριο συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, που είναι 54 μ. από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου και 54,80μ. από τον ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες του εν λόγω πρωταθλήματος όπου θα δώσει το «παρών» ο κορυφαίος σήμερα Κιλκισιώτης αθλητής κλασικού αθλητισμού, τόσο στην δισκοβολία όσο και στην σφαιροβολία καθώς έχει προ καιρού υπερβεί το όριο συμμετοχής και σ’ αυτό το αγώνισμα, θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 16 έως και την Κυριακή 19.7.15, στην σουηδική πόλη Εσκιλστούνα.

Στα «Αλεξάνδρεια» ο Κυριάκος Ζώτος διακρίθηκε και στην σφαιροβολία, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση με 17,83μ.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]