Οι συμμαθητές….

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Πέραν των ντόπιων αυτοδιοικητικών και λοιπών στελεχών του εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους γιά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ) στο Πολύκαστρο, ήταν και ακόμη ένας εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου ο Χρήστος Ζησάκος, μέλος της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Αν και το πληθωρικό σε εμάς στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, που στην φωτό απεικονίζεται με τον συνάδελφό του και πολιτικό συνοδοιπόρο του από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη Απόστολο Αντωνούδη, θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται και αυτό στους εντοπίους υποστηρικτές της εν λόγω πρωτοβουλίας, καθώς έζησε και μεγάλωσε στην Αξιούπολη και μάλιστα όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος πήγαινε στο ίδιο σχολείο το εξατάξιο τότε γυμνάσιο Αξιούπολης με τον νυν δήμαρχο Παιονίας τον Χρήστο Γκουντενούδη, τον κατά δύο τάξεις μεγαλύτερό του!

Η στήλη πάντως δεν αιφνιδιάστηκε ουδόλως καθώς στο ίδιο σχολείο εκείνη την εποχή φοιτούσε και η ίδια στην ενδιάμεση τάξη!

Περισσότερα

Το φλουρί στον πρόεδρο

Το απόγευμα της Τρίτης 31.1.23, λίγο πριν την έναρξη της 2ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα. […]

Και «καμμένες» και… άσβηστες

Μάλλον δεν συνιστά και την καλύτερη τιμή στην μνήμη του θρύλου του αντάρτικου του Πόντου Ευκλείδη Κουρτίδη… ο φωτισμός του […]

Δείτε ακόμα