Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Οι συμμαθητές….

Πέραν των ντόπιων αυτοδιοικητικών και λοιπών στελεχών του εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους γιά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ) στο Πολύκαστρο, ήταν και ακόμη ένας εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου ο Χρήστος Ζησάκος, μέλος της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας» και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Αν και το πληθωρικό σε εμάς στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, που στην φωτό απεικονίζεται με τον συνάδελφό του και πολιτικό συνοδοιπόρο του από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη Απόστολο Αντωνούδη, θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνεται και αυτό στους εντοπίους υποστηρικτές της εν λόγω πρωτοβουλίας, καθώς έζησε και μεγάλωσε στην Αξιούπολη και μάλιστα όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος πήγαινε στο ίδιο σχολείο το εξατάξιο τότε γυμνάσιο Αξιούπολης με τον νυν δήμαρχο Παιονίας τον Χρήστο Γκουντενούδη, τον κατά δύο τάξεις μεγαλύτερό του!

Η στήλη πάντως δεν αιφνιδιάστηκε ουδόλως καθώς στο ίδιο σχολείο εκείνη την εποχή φοιτούσε και η ίδια στην ενδιάμεση τάξη!

Περισσότερα

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Δείτε ακόμα