Γενικά

Υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης: Σε διαθεσιμότητα τέσσερις χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ προς το παρόν καμμία προφυλάκιση

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της εξάρθρωσης σπείρας εγκληματικής οργάνωσης στην περιφερειακή μας ενότητα με πρωταγωνιστές πρόσωπα προερχόμενα από το σώμα της ελληνικής αστυνομίας με προεξάρχοντα τον επικεφαλή της αστυνομικής διεύθυνσης του Κιλκίς τέσσερεις ακόμη χαμηλόβαθμους ενστόλους αστυνομικούς από την οικεία αστυνομική διεύθυνση αλλά και πολίτες.

Και τούτο διότι εκτός των άλλων μιλάμε ουσιαστικώς για μία δυναμική υπόθεση με τον κατάλογο των διωκομένων να ακολουθεί ανάλογη πορεία, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει μεταβληθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και η σχετική δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Ετούτη την ώρα έχουμε τις καταθέσεις απολογιών από πλευράς των συλληφθέντων στην εισαγγελία του Κιλκίς με την όλη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα σήμερα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήδη για δύο εκ των πολιτών εμπλεκομένων στην υπόθεση έχουμε την απελευθέρωση τους με περιοριστικούς όρους (παρουσία σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα), ενώ και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας ακολούθησαν ανάλογη πορεία με την προσθήκη επιβολής εγγύησης, ύψους δύο χιλιάδων, για τον έναν εξ αυτών.

Την ίδια στιγμή έχει διαταχθεί από πλευρά της ΕΛ.ΑΣ ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) γιά όλους τους εμπλεκομένους στην υπόθεση αστυνομικούς, ενώ σε διαθεσιμότητα έχουν τεθεί από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας οι τέσσερις χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί ως κατηγορούμενοι, όπως είχε αποκαλύψει ο “Μαχητής”.

Τέλος στους εμπλεκομένους στην υπόθεση γιά πλημμεληματικού χαρακτήρα παράβαση έγινε γνωστό, ότι συμπεριλαμβάνεται ένα ακόμη σημαίνον αυτοδιοικητικό πρόσωπο με αντίστοιχο βαθμό ευθύνης, αλλά αυτή την φορά προερχόμενο από τον δήμο Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]