Κοινωνία

Τα …χριστουγεννιάτικα δώρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ

Η παρακολούθηση του εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, με δωρεάν εισιτήρια και η προσφορά μιάς μπάλλας στον καθένα, από τους 23 μαθητές ήταν τα …χριστουγεννιάτικα δώρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 ομάδα μαθητών με τη συνοδεία γονέων και εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, μετέβησαν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Στους μαθητές και συνοδούς διατέθηκαν δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα, μια ευγενική χορηγία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Αναστάσιου Παπαδόπουλου της PAOKAction και απόλαυσαν τον αγώνα, που παρά τις αλλεπάλληλες ανατροπές του αποτελέσματος, έληξε με 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους μικρούς και μεγάλους φίλαθλους.

Η όμορφη δράση επισφραγίστηκε με μια ακόμη προσφορά από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ που ενθουσίασε τους μαθητές, καθώς στον καθένα δόθηκε από μία μπάλλα.

Ακολούθησε φωτογράφηση μπροστά από την «μπουτίκ». Τα χαμόγελα των παιδιών κατά την αποχώρησή τους ήταν το μεγάλο ευχαριστώ προς όλους αυτούς που εμπνεύστηκαν και διοργάνωσαν την δράση αυτή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]