Πολιτική

Χρ.Τουτουντζίδης: «Δεν παίζουμε με το μέλλον της Πατρίδας»


Έκκληση γιά εθνική συνεννόηση από την επομένη των εκλογών προς όλο το πολιτικό δυναμικό της χώρας με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εθνικής τραγωδίας σε μία πολύ δύσκολη περίοδο γιά την Πατρίδα μας, απηύθυνε, μιλώντας στο ράδιο-«Μαχητής» ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του «Ποταμιού» Χριστόφορος Τουτουντζίδης.

Μία τραγωδία, η οποία, όπως χαρακτηριστικώς ανέφερε, μπορεί να έχει είτε οικονομικά, είτε κοινωνικά, είτε και ακόμη εθνικά χαρακτηριστικά, καθώς, εκτός των άλλων ζούμε σε μία περιοχή γεωστρατηγικώς ιδιαιτέρως ευαίσθητη με τα «μέτωπα» στην γειτονιά μας να είναι όλα ανοικτά.
Χαρακτήρισε το κίνημα με το οποίο πολιτεύεται ως ένα κίνημα που δεν έχει σχέση με τα κλασικά κόμματα, το οποίο διαθέτει σαφή μεταρρυθμιστικό και εκσυγχρονιστικό χαρακτήρα, το οποίο «γεννήθηκε» γιά να καλύψει το πολιτικό κενό, που υπάρχει στις ημέρες μας.

Παράλληλα κατηγόρησε την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι πολιτεύονται με άκρατο λαϊκισμό και έτσι ενισχύουν τον παρωχημένο διπολισμό «δεξιός-αριστερός» καλλιεργώντας έναν τεχνητό διχασμό, που εξυπηρετεί τους στόχους τους σε αντίθεση με την παράταξή του που προσβλέπει στην αλλαγή της χώρας μας στο πλαίσιο ενός εξορθολογισμού σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου.

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους τους εν όψει των εκλογών επεσήμανε ότι αφορούν στην κατάληψη της τρίτης θέσης.
«Όχι μόνον διότι τότε θα διαδραματίσει τον ισχυρό ρόλο, που επιζητεί, ώστε να σχηματισθεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές», όπως τόνισε αλλά και διότι η παράταξη καλείται να αναμετρηθεί σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο με κάτι πολύ σκοτεινό γιά τα πολιτικά δεδομένα της Πατρίδας μας, το κόμμα της Χρυσής Αυγής».

Περισσότερα

Στην Κύπρο ο Γ.Γεωργαντάς ως εκπρόσωπος της Βουλής στις εκδηλώσεις της μαύρης επετείου εισβολής του Αττίλα

Στην Κύπρο, όπου εκπροσωπεί τη Βουλή ως επικεφαλής της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]