Γενικά

Χρήσιμη η νέα δεξαμενή για την υδροδότηση του λεκανοπεδίου των Μουριών

Η κατασκευή νέας δεξαμενής στα ψηλά σημεία του Μπέλλες αποδεικνύεται ευεργετική για την υδροδότηση του λεκανοπεδίου των Μουριών.

Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σε πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή επιθεώρησε τη λειτουργία του νέου τεχνικού έργου μαζί με τον αντιδήμαρχο αγροτικής – ορεινής πολιτικής Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη και Κοινοτάρχες της περιοχής.

Η νέα δεξαμενή συνδέεται μέσω σωλήνωσης με την υφιστάμενη που βρίσκεται σε χαμηλότερο σημείο και το νερό διοχετεύεται με φυσική ροή στους καταναλωτές.

Το έργο έχει ωφέλειες για τους καταναλωτές αλλά και για τη ΔΕΥΑΚ: οι πολίτες του λεκανοπεδίου υδροδοτούνται με φυσική ροή με νερό ποσοτικά επαρκές και ποιοτικά πολύ καλό και η ΔΕΥΑΚ απαλλάσσεται από το έξοδο της ηλεκτρικής κατανάλωσης με το οποίο θα επιβαρυνόταν εάν λειτουργούσε υδρευτική γεώτρηση.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στο λεκανοπέδιο ο δήμαρχος Κιλκίς είχε συνάντηση εργασίας με τους προέδρους του Σ.Σ. Μουριών Δημήτρη Σεμερτζόγλου, των Μουριών Μόσχο Μόσχογλου του Μυριοφύτου Πέτρο Γιαννάκη και της Αγίας Παρασκευής Κωνσταντίνο Σεμερτζίδη για τρέχοντα θέματα που αφορούν το σύνολο της δημοτικής ενότητας Μουριών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]