Αθλητισμός

«Χρυσή» πανελληνιονίκης στην πάλη η Α.Σαρηγιαννίδου του «Α.Νέστορος»

Στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πάλης γυναικών έλαβε μέρος ο «Αγιος Νέστωρ» Γουμένισσας, με απολογισμό ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλήτριες Αικατερίνη Σαρηγιαννίδου (61κ.) και Ειρήνη Γαβρανίδου (69κ.) αντιστοίχως.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 14 και 15.3.15 στα Σέρρας, και με τα δύο αυτά μετάλλια ο σύλλογος της Γουμένισσας κατέλαβε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη με πρώτο τον σύλλογο Ευρυπίδη Ανω Λιοσίων Αττικής και τρίτο τον ιστορικό Ατλαντα Καλλιθέας.

ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
Σε ανακοίνωση του «Αγίου Νέστορα» αναφέρονται τα εξής:
«….Για τον σύλλογο μας έχει ιδιαίτερη σημασία η συγκεκριμένη διάκριση διότι ήμασταν οι μόνη ομάδα που συμμετέσχε με δύο αθλήτριες και κατεκτήσαμε την δεύτερη θέση σε σχέση με τους συλλόγους των Αθηνών, με τον μεγαλύτερο αριθμό στελεχών.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό του και έχει βοηθήσει οικονομικώς και ηθικώς τον σύλλογο. Ευχαριστούμε επίσης τον προπονητή Στέφανο Αναγνωστόπουλο που προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]