Αθλητισμός

«Χώρισαν» οι «δρόμοι» Πάικου Γεράσιμου Γεωργιάδη

Η παρατεταμένη άσχημη αγωνιστική εικόνα του Πάικου Γουμένισσας, μέσα στον μήνα Μάρτιο σηματοδότησε εξελίξεις.
Οι διοικούντες του γουμενισσιώτικου συλλόγου θα πορευτούν χωρίς τον έμπειρο προπονητή Γεράσιμο Γεωργιάδη, μετά την υποβολή παραίτησης του τελευταίου.

Χαρακτηριστικές οι τοποθετήσεις του μακροβιότερου παράγοντα, γενικού γραμματέα Χρήστου Πεχλιβάνη: «Χωρίσαμε σαν φίλοι με τον Γεράσιμο Γεωργιάδη. Στην τελευταία τριετία συνεργαστήκαμε άψιγα και η προσφορά του ήταν μεγάλη. Τον τελευταίο καιρό το Πάικο διερχόταν έντονη κρίση και βρισκόταν σε αγωνιστικό αδιέξοδο.
Κρατάμε στο μυαλό μας τις πολλές ωραίες αναμνήσεις, που είχαμε, και ευχόμαστε στον Γεράσιμο Γεωργιάδη καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία».

Στα μέσα της πρώτης του περιόδου, 2012-13, έφερε το Πάικο στην τρίτη θέση, με απολογισμό εννέα νικών και τεσσάρων ηττών.

Πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην πέμπτη θέση, με απολογισμό 13 νικών, μιάς ισοπαλίας και δώδεκα ηττών.
Φέτος άφησε την ομάδα στην τέταρτη θέση, με απολογισμό 16 νικών, ισοπαλιών και έξι ηττών.
Συνολικώς σε 64 αγώνες ως τεχνικός καθοδηγητής του Πάικου Γουμένισσας οΓεράσιμος Γεωργιάδης είχε απολογισμό 38 νικών, τεσσάρων ισοπαλιών και 22 ηττών.

Εκ των έσω αναζητήθηκε η υπηρεσιακή λύση της διάδοχης κατάστασης γιά τον «επίλογο» του πρωταθλήματος. Έτσι, στον πάγκο γιά τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, στην έδρα του Κιλκισιακού, το προσεχές Σάββατο, θα καθίσουν ο 31χρονος αμυντικός Γιώργος Πεχλιβάνης και ο 32χρονος μέσος Λευτέρης Καραελευθερίου, δίδυμο που έχει το γενικό προπονητικό πρόσταγμα και στα τμήματα υποδομής του Πάικου Γουμένισσας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα