Αθλητισμός

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων οι αγώνες της ΕΠΣΚ εως της 22 Μαρτίου

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων θα διεξάγονται οι αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κιλκίς μέχρι και της 22.3.20 σύμφωνα με ανακοίνωσή της η οποία αναφέρει τα εξής:

“Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν με σχετική ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 782/10.3.2020) για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων , σχετικά με τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορονοϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ως εκ τούτου, από τις 10 Μαρτίου 2020 έως και τις 22 Μαρτίου 2020 όλοι οι αγώνες για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Παρουσία στα γήπεδα θα έχουν μόνον όσοι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου. Σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω προβλέψεων, οι παραβάσεις εγγράφονται στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή ή παρατηρητή του αγώνα, ανάλογα την περίπτωση, και ακολουθείται η πειθαρχική διαδικασία που προβλέπεται στον Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΠΟ για παράβαση διεξαγωγής αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, με παραπομπή στην αρμόδια Πειθαρχι κή Επιτροπή για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

Μετά την παραπάνω απόφαση για διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς και η Επιτροπή Διαιτησίας αποφάσισαν η αποζημίωση των διαιτητών και το ποσοστό υπέρ της Επιτροπής Διαιτησίας να μειωθούν κατά 50% για όλους τους αγώνες έως και τις 22 Μαρτίου 2020”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα