Κοινωνία

ΧΩΜΑ Κιλκίς – Οι αξίες μας

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις αξίες του αθλητισμού ο αθλητικός σύλλογος ΧΩΜΑ Κιλκίς ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο σύλλογος παρέδωσε σε μια όχι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που πλήττονται από την φτώχεια.

Ειδικά σε αυτές τις γιορτινές και ταυτόχρονα δύσκολες μέρες λόγω του Covid-19 η ανάγκη για αλληλεγγύη είναι επιτακτική.

Από μέρους μας ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου στην άμεση κινητοποίηση τους και προπάντων τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο ιδιοκτήτη της εταιρίας BEST FOODS εμπορία ειδών διατροφής και τον Μιχάλη Θαμνίδη ιδιοκτήτη της εταιρίας Μεταφορική Θαμνίδης που συνέβαλαν τα μέγιστα.

Πίστη, ευθύνη, σεβασμός, συνεργασία, ελπίδα, οι αξίες του αθλητισμού επίκαιρες παρά ποτέ αποτελούν φάρο στην πορεία μας και σαν σύλλογος τις υπηρετούμε σε κάθε πτυχή της κοινωνίας.

Ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]