Γενικά

Ο ταξίαρχος Νικόλαος Χιονής νέος διοικητής της 71 Α/Μ ταξιαρχίας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24.2.14 η αλλαγή της διοίκησης της 71 Α/Μ ταξιαρχίας «Πόντος» στο στρατόπεδο «Χατζηιωάννου» στην Νέα Σάντα με την παρουσία του διοικητή της 1ης μεραρχίας πεζικού υποστρατήγου Αντωνίου Νομικού.
Ο έως τώρα διοικητής της ταξιαρχίας, εσχάτως προαχθείς σε υποστράτηγο Δημήτριος Μπίκος παρέδωσε τα καθήκοντά του στον ταξίαρχο Νικόλαο Χιονή.
ΧΙΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΣτην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου, ανώτατοι αξιωματικοί, πρώην διοικητές της ταξιαρχίας, διοικητές των Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Κιλκίς και πλήθος κόσμου.
«Η Ταξιαρχία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής γιά την συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς προσβλέπει στην σύμπραξη, συμπόρευση και συνεργασία με κοινό γνώμονα το όφελος της τοπικής κοινωνίας», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]